Meny

Rekorddeltakelse på Jentefotballens dag på Sukkevann

Søndag arrangerte Randesund og Agder Fotballkrets jentefotballens dag på Sukkevann.  Rekordstor deltakelse på 230 jenter i alderen 6-14 år.

2017-10-23
oysteinrandesund

Det var spillere fra byen og omegn som ble invitert til fotballaktiviteter og moro. Arrangementet var gratis og åpent for både spillere, venninner og naboer.

Fredag og lørdag var det store nedbørmengder og arrangementet var i fare, men når søndagen kom stoppet regnet i de tre timene arrangementet varte.

Trener for Randesund sitt damelag og primus motor for dagen Elin Hjemdal var storfornøyd. Jentene storkoste seg og mange skulle ønske det varte lenger enn de tre formiddagstimene på søndag. Det ligger mye arbeid både i forkant og under samlingen. Hun skryter av klubbens 25 spillere/trenere som stilte som instruktører.  Keeperskolen fikk spesielt gode tilbakemelding og var helt klart en suksess. Sukkevann, med både hovedbane og fire 7er baner, er et veldig godt egnet sted for å arrangere store samlinger.

Jentefotball er på landsbasis den nest største idretten med over 130.000 spillere. I Agder ligger vi litt under landsgjennomsnittet. Derfor er slike tiltak viktige. Både Randesund og Agder Fotballkrets jobber aktivt for å legge forholdene best mulig til rette for økt jentesatsing.