Meny

Kampavvikling på Sukkevann

Sjekk her slik at vi ikke benytter feil felt/bane til kamp/trening. 

2020-08-28
oysteinrandesund

Ifjor ble flere kamper avlyst da enkelte av våre lag spilte på feil bane og blokkerte for andre. (skuffede spillere forlot Sukkevann pga feil våre lag gjorde): 

Banene blir nå merket opp på nytt. 5er baner med gule linjer og 9er med stiplet hvite linjer. I tillegg er det hvite linjer som markerer 7er baner.

Det finnes hele seks 7er baner på arenaen. To på hovedbanen som heter "Sukkevann kunstgress 7er A og B" og i tillegg fire baner på juniorfeltet som heter "Sukkevann kunstgress junior 7er A, B, C og D"    (Se bildende under). Forskjellen i terminlistene er at kamper på juniorfeltet inneholder ordet junior. Her må kamper for 10 og 11 år være spesielt obs da enkelte kamper spilles på 7er hovedbane (Sukkevann kunstgress 7er) og enkelte kamper på juniorfeltet (Sukkevann kunstgress junior 7er)

12-års klassen spiller 9er fotball på Sukkevann hovedbane - men på tvers av en halv bane. Dvs på hovedbanen som på bildet er meket 7er og 9er (se bildene under) 
Det er kun 13-års klassen som spiller 9er fotball fra 16-16 meter og arenaen heter da "Sukkevann Kunstgress" 

IGJEN - sjekk nøye banens benevnelse på terminlista -  https://www.fotball.no/fotballdata/anlegg/hjem/?fiksId=7994

 

For de aller yngste har vi tre 3er baner. Det spilles kamper på kun to av dem, hovedsaklig på tirsdager og torsdager. . Det tildeles ikke treningstid på banene men kan benyttes av alle. VI BER ALLE VÆRE MED Å TA ANSVAR FOR Å BEVARE DISSE BANENE. SER DU AT SIDEVEGGENE LIGGER NEDE SÅ SETT DE OPP IGJEN.