Meny

1. mai turnering - kampoppsett

Grunnet smittesituasjonen er 1-mai-turneringen i år begrenset til de aller yngste. 

2021-04-28
oysteinrandesund

Lørdag er vi klare for 2014-kamper på Sukkevann og søndag 2013-kamper.

Her er kampoppsettet for dagene. Utendørs arrangement tillater 200 personer.

 

Antall spillere tilsier at det maksimum kan være en voksen pr. spiller. Alle som skal se på må registrere seg ved inngangen. Vi stiller med kampverter som viser hvordan.

Husk å holde avstand – 1 meters regel gjelder under hele arrangementet. Spillerne kan delta med nærkontakt. Forelder/trener må være dommer, eller rettere sagt veiledere.

 

Kampene for 2014 spilles på 3er-baner og første kamp starter kl. 12.00. Kampene avblåses fra speakerbua etter 12 minutter og neste lag starter så snart de er klare. Jo raskere man er jo mer spilletid.

Kampene for 2013 spilles på 5er-baner og første kamp starter kl. 12.00. Kampene avblåses fra speakerbua etter 18 minutter og neste lag starter så snart de er klare. Jo raskere man er jo mer spilletid.

 

Det blir premiering og diplomer til alle deltakere. Grunnet covid-19 blir det dessverre ingen seremoni, men hvert lag får utdelt premiene/diplomene og må selv dele disse ut til den enkelte. Det blir dessverre heller ingen kiosk/servering.

Men det viktigste er at vi har pyntet til fest og vi er i gang med kampene. Vi gleder oss til å se dere på lørdag/søndag