Meny

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Randesund håndball G16 til nasjonal eliteserie

 

Denne gjengen skal måle krefter mot Norges beste håndballag i 2017.

2016-12-20
oysteinrandesund

De fire beste lagene i Regionsserien i SørVest skal spille mot de beste lagene i Norge i Bringserien for 16-åringer. Nærbø, Randesund, Viking og ØIF er lagene som er klare. Etter halvspilt serie ligger Randesund på andreplass, ett poeng bak Nærbø som leder. Totalt er de 24 beste guttelagene i Norge kvalifisert og de skal deles i to avdelinger med 12 lag i hver.

De fire beste i hver avdeling går til nasjonalt sluttspill i april. Guttene består av 16 treningsvillige spillere og det er flere spennende talenter i gruppa. Noen av dem har vært inne på sentrale landslagssamlinger. Og flere kan komme etter, for her er det noen spennende typer. Ni av dem går på idrettslinja på KKG og blir der trent av KIF-trener Tihomir Baltic og Ingve Tofteland.

Med G16 i Bring og G18 i Lerøy skjer det spennende ting i Randesund. Vi har mange gutter som trener bra i klubb og totalt 28 av dem går på idrettslinja på KKG. Det betyr at de får minimum åtte økter i uka + kamper. En slik treningsmengde gir muligheter til å utvikle seg og bli gode håndballspillere.