Meny

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Fantastisk idrettsglede i Sukkevannhallen

Endelig er vi i gang. To mandager i mai har Randi Anette Egebakken med assistenter kjørt trening for utviklingshemmende i Sukkevannshallen. 

2017-05-30
oysteinrandesund

Det er en ivrig gjeng, bestående av 8-10 barn og voksne, som for første gang prøver seg på håndballbanen. 

 

Mona Nordvik, leder av Randesund il Håndball forteller om en relativt lang prosess for å få  dette startet.  Hun forteller om godt samarbeid med Berit Hagen i Greipstad IL, som

Har drevet PUH håndball i åres vis. Som norges største håndballklubb, er det på tide å få i gang håndball også for denne gruppen.

Randi Anette Egebakken, Louise Pedersen, Helena Lundin og  Ingeborg Nordvik Thyssen kjører trening med både lek, litt regler, men mest av alt mye moro.   Randi, som har ansvar for gruppen, er i ferd med å avslutte sin vernepleier utdannelse, og arbeider til daglig med målgruppen.  Randi har mange år bak seg som håndball spiller i Randesund il.  Hun «brenner» for dette, noe som er tydelig på parketten. 

Nå gleder vi oss bare til høsten, hvor vi starter opp med en fast trening i uken.  Det er bare å følge med på www.randesundil.no eller vår facebook side, hvor vi vil legge ut tidspunkt for oppstart.  Randi kan også nåes på mail: Randi.anette@hotmail.no  Vi håper flere har lyst å være med, og kan fortelle at alle som starter til høsten får utdelt hver sin Randesund spillerdrakt.