Meny

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Åpen kafe i Sukkevannshallen

Randesund IL prøver å åpne kafeen mandager og onsdager for å skape et sosialt samlingspunkt i Sukkevannshallen.

2019-12-20
morten

Randesund IL har den siste tiden rustet opp kafeen i Sukkevannshallen. Veggene er malt, det er kjøpt inn nye møbler, kjøpt inn TV og laget en liten lekekrok for de minste. Dette er gjort fordi vi ønsker å gjøre kafeen om til et sosialt samlingspunkt, og lage et hyggelig sted for foreldre å være mens barna trener ute på fotballbanen og inne i håndballhallen.

For å styrke satsingen på dette lager vi nå en prøveordning med å åpne kafeen mandager og onsdager fra uke 2. Driften av kafeen vil bli organisert som dugnad av håndballagene J 2005 D og K på mandager, og gutter 2004 på onsdager. Åpningstidene i kafeen vil være 1700 til 2030.

Det vil bli solgt kalde drikker, kaffe, vaffel og kake, så vil man i tillegg prøve seg fram med rundstykker, pølser ol. underveis.

I januar er det også håndball EM for menn. Det vil bli vist kamper i kafeen på vår nyinnkjøpte TV.

Vi håper mange foreldre tar seg en tur innom kafeen for litt sosialt samvær, i stedet for å kjøre fram og tilbake når barna er på trening.

Første åpningsdag er mandag 6. januar.

Velkommen!

 

NB! Om noen har leker/bøker/dukker ol de ikke bruker hjemme, blir vi glade om de kan tas med til hallen og brukes av de minste :-)