Meny

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Bli med på kamp - last ned app for å kjøpe billetter til topp-håndball damer 1. divisjon

Onsdag 16.9.2020 er det endelig klart for første hjemmekamp i Sukkevannhallen 2. Jentene tar imot Bærum Topphåndball kl. 18.00.

2020-09-09
oysteinrandesund

Onsdag 9.9.2020 kl. 18:00 åpner vi opp for billettsalget i vår billettapp. Billetter vil kun selges her, hvor betalingen gjøres ved hjelp av vipps. På grunn av covid-19, er det mange begrensninger på arrangementet. Dette får noen praktiske konsekvenser.

Din billett vil du motta i appen.

Alle som ønsker seg på kamp, må ha lastet ned appen til sin telefon. Det er i tillegg lagt inn en begrensning på at hver bruker kun kan kjøpe en billett til den aktuelle kampen. Billetten er personlig, og kan dermed ikke overføres til andre. (Dette er for å lette en eventuell smittesporing.)

For å få tilgang til denne sesongens billetter gjør du følgende: Søk opp appen i google play eller appstore. Ved å søke på Randesund Idrettslag Håndball, vil du få opp muligheten til å laste ned vår billettapp.    

   Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

 

I begynnelsen av årets sesong (inntil det åpnes opp for flere tilskuere), vil vi kun operere med tre billettkategorier:

  • Voksen
  • Familie
  • VIP-billetter (for samarbeidspartnere)

Det er ikke mulig å «sitte sammen» under kampen, vi har lagt inn tilstrekkelig avstand mellom de tilgjengelige setene. Billetten du kjøper/mottar, gjelder kun for oppgitt plass.