Laila Randesund 2016-10-27 12:24:17

Innmelding Tennis 2017

Vi ønsker enda flere medlemmer. Nå har du sjansen til å spille så mye tennis du vil helt til neste år til en meget lav pris.

Slik gjør du:

1.    Betal og registrer deg i vårt bookingsystem. Følg link under i punkt 2. Vi gjør oppmerksom på at du som ikke allerede er medlem av  Randesund Idrettslag, i tillegg til ønsket tennis medlemskap, må  betale kr. 400.- i medlemskap til RIL.

  • Dere som allerede er medlem i RIL gjennom bordtennis, håndball eller fotball, betaler kun for ønsket tennis medlemskap.
  • Prisene for 2017 som gjelder helt frem til 1. mai 2018 er:
Treningsavgift Familie    (forutsetter medlemskap i RIL)  kr 1200.-
Treningsavgift Senior f.o.m fylte 18 år   (forutsetter medlemskap i RIL)  kr 1000.-
Treningsavgift Barn/junior        (forutsetter medlemskap i RIL)     kr 400.-
Medlemskap Randesund IL   - kontingent for tennisspillere  kr 400.-

Dersom du allerede er medlem i RIL gjennom ordniært medlemskap/trener/familliemedlemskap
er treningsavgiften for å spille tennis kun

kr 500,-
Ansatte på Sykehuset og Spring Trening betaler kun en felles treningsavgift og medlemskontingen totalt   kr. 900,- 

Trykk på varer i vårt bookingsystem for å få frem disse betalingsalternativene.

2.    Registrer deg i vårt bookingsystem HER

3.    Etter registrering og betaling vil du automatisk få tilsendt brukernavn og passord til vårt bookingsystem. Da kan du booke bane, og være sikker på at du får spille når du vil. Vi gjør oppmerksom på at ALLE som spiller må være medlem av tennisgruppen. Du kan med andre ord ikke ta med deg venner som ikke er medlem og spille med dem.

Laila Randesund 2016-10-27 12:30:34

Guide for innmelding

Laila Randesund 2016-10-27 12:37:15

Bestilling av enkelttime for ikke medlemmer

  • Gjester og ikke medlemmer kan bestille enkelttimer hos Randesund Tennis. Du registrerer deg da først inn via  knappen "Innmelding" nedenfor.
  • På neste bildet registrerer du deg via «Ny bruker» (rett under brukernavn/passord-feltet). Du får da tilsendt brukernavn/passord og kan logge deg inn.
  • Når du da klikker på ønsket tid for spill vil du bli ledet til Paypal for betaling av enkelt time. Prisen er kr. 200.- pr. time. Så er banen booket og vi ønsker deg lykke til med spillet. 
 
Hvis du istedet ønsker å melde deg inn som medlem, så vil du høyre for banekalender se en liste med de tre medlemsvalgene vi har.
Herfra kan du velge å bli medlem/betale. Når du har betalt, så settes medlemstype AUTOMATISK til 1 (Junior), 2 (Senior) eller (3) Familie, og du kan bestille fritt uten å betale ekstra.
Laila Randesund 2016-10-27 12:39:25

Booking av baner